17 Μαρτίου 2011

Μπισκότα αμυγδάλου


 
ΧΤΥΠΑΤΕ ελαφρώς με πιρούνι 3 ασπράδια ( 110γρ)
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ...
200 γρ αμύγδαλα φιλέ
30 γρ αλεύρι
180 γρ ζάχαρη
τα ασπράδια
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
40 γρ βούτυρο λιωμένο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Σκεπάζετε το μπώλ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα .
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ το φούρνο στους 180C.

ΠΑΙΡΝΕΤΕ κουταλιές από το μίγμα και τις ακουμπάτε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Με τη ράχη του κουταλιού πιέζετε ώστε να σχηματίσετε λεπτούς δίσκους.
ΨΗΝΕΤΕ τα μπισκότα μέχρι να ροδίσουν και γίνουν τραγανά.( περίπου 20 λεπτά)

3 σχόλια:

  1. τα φαντάζομαι ήδη να μουλιάζουν στον καφέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανεύκολη συνταγή και σίγουρα πολυ νόστιμη!!!
    Φαίνονται νοστιμότατα!!
    Φιλάκια, καλό Σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Peps
    Ωραία ιδέα! Απλά και νόστιμα υλικά.
    Σε φιλώ
    Καλό Σ/Κ

    * Είχα αφήσει και άλλο σχόλιο και δεν το βλέπωωωω:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή